NYBYGGERI COSTA DEL SOL

Nybyggeri Costa del Sol

Hvis du er ude efter at gøre en god investering i fast ejendom i sydspanien kan NYBYGGERI COSTA DEL SOL måske være det rigtige valg.

Fordelene ved at købe en nybygget bolig på Costa del Sol er mange - blandt andet får du typisk en stor syd syd-vest vendt terasse med eftermiddagssol, store skydedøre ud til denne fra stuen, vinduer fra guld til loft med masser af lys.

Alt dette med en god beliggenhed og til fordelagtige betalingsvilkår med BANK GARANTI på indbetalte beløb.

Områder tæt på malaga lufthavn er påpulære: Benalmadena, Mijas, Fuengirola, Marbella og Estepona

Nybygget villa Costa del Sol

Du kan købe en nybygget villa Costa del Sol med 3 til 4 soveværelser og med et bebygget areal på omkring 150 m2 for omkring 500,000 € alt beroende området og belliggenhed.

Visse byggefirmaer annonserer med at de tilbyder priser som ligger 40% under markedsprisen på den samme villa hvis den stod færdig og indflyningsklar.

Byggeperioden ligger på cirka 10-12 måneder og den totale tidsramme fra underskrivelse af købskontrakt er på cirka 1,5 til 2 år.

EJENDOMME COSTA DEL SOL - markedets mest komplette oversigt over ejendomme

Herunder har vi samlet en oversigt over stort set samtlige EJENDOMME TIL SALG COSTA DEL SOL - oversigten er inddelt alt efter type af ejendomme Costa del Sol (villaer Costa del Sol - rækkehuse Costa del Sol - Lejligheder Costa del Sol - Toplejligheder/Penthouse Costa del Sol - Landvillaer Costa del Sol).

Alle links er organiseret fra øst til vest rent geografisk d.v.s. fra EJENDOMME COSTA DEL SOL ØST til EJENDOMME COSTA DEL SOL VEST.

God fornøjelse og held og lykke med drømmen om at finde den helt rigtige ejendom til salg på Costa del Sol.

Boliger til salg Costa del Sol

Sidste års statistikker på det samlede antal handeler af boliger til salg på Costa del Sol viser i den positive retning og er lige nu grunden til en hvis optimisme indenfor markedet på salg af boliger Costa del Sol.

Bolig til salg Costa del Sol

Der er med andrae ord flere og flere ejere at en bolig til salg på Costa del Sol som gerne indgår en handel til en rimelig pris.

Dette er nogle af de populære ejendomstyper som har undergået store prisjusteringerunderi de sidste par år:

Villaer til Salg Costa del Sol - Rækkehuse til salg Costa del Sol - Lejligheder til salg Costa del Sol - taglejligheder til salg Costa del Sol - penthouse lejligheder til salg Costa del Sol - ejendomme første linie strand costa del sol - Golf ejendomme Malaga

Køb af Ejendom i Malaga - gør et fund... og gør drømmen til virkelighed

For dem som er interesserede i at købe fast ejendom i Malaga området kan vi anbefale at kontakte SKANEJENDOM, som er vores søster firma, og dermed DANSK ejendomsmægler på costa del Sol, med kontor i Marbella. 

SKANEJENDOM lover at det vil være inspirerende at komme på visningstur og tage et kig på de mange muligheder som det Andalusiske ejendomsmarked har at byde på lige nu.

Priser på fast ejendom i Malaga

Priserne på fast ejendom i Malaga er efter flere års stagnering på urealistiske niveauer, endelig kommet ned i et mere fornuftigt leje, selv om der dog er mange ejendomme som stadig ligger noget overvurderet.

At købe hus i Malaga eller feriebolig  på Costa del Sol kan igen lønne for den seriøse køber.

Stort udbud af ejendomme til salg i Malaga - nu til en fornuftig pris

Udbuddet er stort, og selv om mange af "se vende" skiltene næsten er blegnet efter flere års slid under vind og vejr, er der nu mulighed for at gøre en god handel med den rette sælger af en fast ejendom til salg i Malaga.

Villaer til salg Costa del Sol

Er man på jagt efter en lækker villa med privat pool til salg Malaga, eller måske en luksus ville ved stranden i Malaga, kan man regne med stærkt nedsatte priser, som i visse tilfælle kan være mere end 50% af salgsprisen.

For eksempel er det nu muligt at købe en villa på Costa del Sol et sted langs kysten mellem Malaga of Marbella fra så lidt som 250.000€, alt efter område og ejendommens stand, noget som var uhørt for et år eller to siden.

Og er man villig til at bo lidt væk fra kysten kan køb af villa gøres endnu billigere.

Søger du Ejendomme til salg Costa del Sol - tal Dansk med din ejendomsmægler på Costa del Sol

Er du interesseret i Ejendomme til salg Costa del Sol - kontakt en Dansk mægler. Dette er der masser af fordele ved at gøre.

Det at man taler forskelligt sprog kan give anledning til misforståelser. At kommunikere omkring Ejendomme til salg Costa del Sol på eget sprog sparer tid, lige fra dag et. Ved noget så vigtigt som Ejendomme til salg Costa del Sol er det vigtigt at komunikationen flyder nemt lige fra dag et.

Års erfaring på ejendomsmarkedet på Costa del Sol kommer dig til nytte ved eventuelt at handle Ejendomme til salg Costa del Sol. Kontakt vores anbefalede mægler firma på Costa del Sol, SKANEJENDOM.