Nybyggede huse Costa del Sol – nybygget hus og villa

Mange som står overfor at skulle vælge hvor og hvad man skal investere i på costa del Sol, vælger at købe nybyggede huse Costa del Sol.

Et nybygget hus eller villa er det naturlige svar på de mange spørgmål som stiller sig, omkring alt det man gerne vil have opfyldt med hensyn til kvalitet, belliggenhed, garantier og sikkerhed ved en så stor investering og beslutning som de færreste har råd til at går galt.

Dette er det råd og tip som SKANEjENDOM giver til sine kunder og alle som står overfor at skulle tage den store beslutning.

Nybyggede huse kan købes langs hele kysten, d.v.s. fra Nerja i vest til Estepona og Sotogrande i vest, til en pris på omkring 495.000€ og med en tidramme for byggeriet på cirka 18 måneder, nøglen i hånden.

Det er typisk nye huse med 3 til 4 værelser, på et sted mellem 150 og 200 m2 som ligger på et indhegnet og sikkert grundstykke på 5-800 m2.

Set fra et investeringssynspunkt bliver det ikke meget bedre - et nyt hus eller villa koster nemlig cirka det samme/m2 som det du betaler for en lejlighed på mellem etage i et god boligkompleks på Costa del Sol vest.

Besøg SKANEJENDOM som informerer og giver GRATIS råd og vejledning om hvor du skal starte, og hvordan du kan gøre dit livs investering i et nybygget hus på costa del Sol.