BILUDLEJNING PASEO DEL MUELLE UNO - 29016 MALAGA

AFDELINGER - VI LEVERER BILER PÅ PARKERINGEN VED PASEO DE MUELLE UNO -  29016 MALAGA

Se vores faste lave priser som inskluderer ALT - UDEN SELVRISIKO OG UDEN DEPOSITUM.

GÅ TIL FORSIDEN OG RESERVER DIN BILLEJE MUELLE UNO - LEVERING KOSTER +20€

MUELLE UNO - ET NYT BLOMSTRENDE OMRÅDE

Et af byens største fritidsområder er ideelt på den anden side af gaden (for en video af Parque para Malaga), mens erAlcazaba, Gibralfaro slottet, og det er kun en kort gåtur til Malagas historiske centrum og de primære indkøbsområder - herunder Calle Larios.

Muelle Uno giver nogle af de største betagende seværdigheder af gamle monumenter.

Uanset hvordan man ser på det, om man søger ned over havet fra en resort tagpub i det gamle historiske centrum eller kigger op fra den nyligt oprettede fashionable havn til fantastiske skader (oplyst om natten) og fantastiske bystrukturer, er Malagas Muelle Uno helt sikkert et fantastisk møde.

Et tjek ud til alle kan nemt gøres på et par timer. Dette udendørs indkøbscenter, der ligger i forlængelse af Málagas Slot, har et stort antal restauranter og butikker, hvilket gør det perfekt til en indkøbstur gennemført af regional mad i en eksklusiv etablering med udsigt over havet.

Beskyttet i den fængende kontur af en organisk ren, med strand steder de lokale folk hovedet til hver eneste weekend om sommeren, mange verdensomspændende websted besøgende bliver tiltrukket til at vises mere i den ombyggede provinsby omhyggeligt, lige nu opstod fra på bagsiden af sløret, der holdt denne form for en besøgende nøgle. For krydstogtskib folk, er placeringen normalt ideel, du kan blive i centrum af Malaga inden for fem øjeblikke.

På Muelle Uno kan du købe sneakers, tøj, smykker, produkter til boligindretning... Og du kan få alle typer måltider på de mange restauranter. Som med så meget af Andalusien, er der en lang baggrund for en af de ældste havne i Middelhavet.

Malaga borgen blev grundlagt af fønikerne i 1000 f.Kr., som kaldte det Malaka betyder natrium, som blev brugt på molen til at konservere fisk og skaldyr, og blomstrede gennem eksport af jern, business bly og kobber mineral se, at godt som oliven æterisk olie og vine.

Mere information fra MALAGA TURISME HER