BILUTHYRNING PASEO DEL MUELLE UNO - 29016 MALAGA

08/10/2021 OKTOBER

SKANBIL HAR I ÅR LEVERERAT MERA ÄN 20 BILER PÅ HAMNEN I MALAGA.

TUSIND TACK TIL ALLA KUNDER SOM BOKAR BIL MALAGA BY MED LEVERERING VID HAMNEN I MALAGA - MUELLE UNO - PUERTO DE MALAGA - CRUISE SHIP DOCK

AVDELNINGAR - VI LEVERERAR BILAR PÅ MUELLE UNO:

ADRESS: PARKERINGEN VID PASEO DE MUELLE UNO - 29016 MALAGA

Se våra fasta låga priser som inkluderar ALLT - utan självrisk och utan DEPOSITION.

GÅ TILL FÖRSTASIDAN OCH BOKA DIN HYRBIL MUELLE UNO - LEVERANSKOSTNAD +20€

MUELLE UNO - ETT NYTT BLOMSTRANDE OMRÅDE

Ett av stadens största fritidsområden ligger på andra sidan gatan (för en video om Parque para Malaga), medan Alcazaba, Gibralfaros slott, och det är bara en kort promenad till Malagas historiska centrum och de viktigaste shoppingområdena.

Oavsett hur du ser på det, om du tittar ner över havet från en pub på taket i den gamla historiska stadskärnan eller om du tittar upp från den nya fashionabla hamnen och ser på fantastiska skador (upplysta på natten) och fantastiska stadsstrukturer, så är Malagas Muelle Uno verkligen en fantastisk upplevelse.

GOURMET RESTAURANTER PÅ MUELLE UNO

Detta köpcentrum utomhus, som ligger i anslutning till Málagas slott, har ett stort antal restauranger och butiker, vilket gör det perfekt för en shoppingtur som kompletteras med regional mat på en exklusiv restaurang med utsikt över havet.

Skyddad i den fängslande kontur av en organisk ren, med strand platser de lokala folk huvudet till varje helg på sommaren, många globala besökare lockas att visas mer i den ombyggda provinsstaden noggrant, just nu framträdde från baksidan av slöjan som höll denna typ av en besökare nyckel. För kryssningsfartygsfolk är läget vanligtvis idealiskt, du kan vara i Malagas centrum på fem minuter.

På Muelle Uno kan du köpa sneakers, kläder, smycken, inredningsprodukter... Och du kan få alla typer av måltider på de många restaurangerna.

Som så mycket annat i Andalusien har en av Medelhavets äldsta hamnar en lång historia.

SEMESTERBIL PÅ MUELLE UNO

Boka snabbt och bekvämt din hyrbil muelle uno - postnummer 29016 Malaga