BILUTHYRNING MALAGA FLYGPLATS

14 FEBRUARI 2022

BOKA DIN HYRBIL I MALAGA VÅR OCH PÅSK 2022 NU

Om du behöver boka en hyrbil i Malaga från 15.02.2022, eller för våren eller påsken 2022, har du kommit till den bästa och mest kundvänliga biluthyrningen i COSTA DEL SOL och Malaga flygplats - SKANBIL.

100 % SVENSK, NORSK OCH DANSK KUNDSERVICE före, under och efter uthyrningen.

100 % KUNDVÄNLIG och pålitlig biluthyrning med ordning i sakarna - ALLT INGÅR I VORAN PRISER (enligt hyresvillkoren).

HÖG EFTERFRÅGAN PÅ BILUTHYRNING I MALAGA 2022

Efterfrågan på biluthyrning i Malaga i februari 2022 är stor - vi märker att många väljer att boka sin semesterbil tidigt under 2022.

Vi kan varmt rekommendera alla som ska åka på semester att skicka in bokningsförfrågan så tidigt som möjligt.

Redan nu har vi på SKANBIL 80 % utsålt av vissa bilgrupper och perioder, och 2022 ser ut att bli ett hektiskt år med 100 % beläggning på hotell och semesterbostäder i Malaga.

Om du redan har bokat flyg till Malaga och har dina semesterdatum med ankomst- och avgångstider klara, är det definitivt en fördel att skicka in din bokning av semester hyrbil så tidigt som möjligt.

På så sätt kan du försäkra dig om att du hyr en bil som passar dig och din familjs behov bäst.

Att hyra en bil i Malaga för din semester på Costa del Sol ger dig både mer frihet och oberoende från taxi eller kollektivtrafik, med gott om möjligheter att göra utflykter till Andalusiens många spännande städer, stränder, naturreservat och historiska monument.

 

SKANBIL - ETT TROVÄRDIGT FÖRETAG

Ärlighet varer längst - trovärdighet kommer först.

SKANBIL har nu i mer än 20 år stått för pålitlig och solid biluthyrning Malaga flygplats med 1000-talet nöjda kunder som rekommenderar oss till vänner, familj och arbetskamrater....

Vi kan inte tacka er nog - så återigen tack, tack, tack och tack igen.

Tyvärr finns det otaliga negativa trustpilot-omdömen om voran bransch, biluthyrning i Malaga, från kunder som har haft dåliga erfarenheter av att hyra bil i Malaga.

Vi är ledsna över att vår bransch har ett så dåligt rykte.

SKANBIL står för trovärdig och kundvänlig biluthyrning till ett rimligt pris där ALLT ingår.

Utan alla extra avgifter, försäkringar och andra saker som de flesta andra biluthyrningsföretag tjänar pengar på att sälja till sina kunder vid ankomsten när bilen ska hämtas i Malaga.

Hos oss kan du räkna med att ALLT som vi beskriver på vår webbplats stämmer överens med vad du kommer att uppleva när du landar och får din bil levererad på Malaga flygplats, eller på någon annan destination längs COSTA DEL SOL.

Om du har några tvivel efter att ha läst våra lättanvända hyresvillkor är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.

SKANBIL´S KONCEPT - ALT INKLUDERAT I ET PRIS

Vi erbjuder den bästa biluthyrningen på Malaga flygplats och längs Costa del Sol - Solkusten - och det är nu många år sedan vi utvecklade marknadens bästa och mest kundvänliga biluthyrningskoncept.

Ett koncept som bygger på att du som kund alltid hyr med full försäkring utan deposition och utan självrisk.

Ett stort PLUS i vår service är att alla bilar levereras personligen 24/7/365 nära ankomsthallen.

Med andra ord finns det personal som väntar på dig och din familj i ankomsthallen på Malaga flygplats.

Detta är en del av vår service och hjälper oss att skilja oss från andra leverantörer genom att garantera en optimal snabb leverans och därmed en fantastisk start på din semester i Malaga.

SKANBIL har nu i mer än 20 år stått för pålitlig och solid biluthyrning Malaga flygplats med 1000-tals nöjda kunder som rekommenderar oss till vänner, familj och arbetskollegor.... tack, tack och tack igen.

Vi erbjuder den bästa biluthyrningen på Malaga flygplats och längs Costa del Sol, eller Solkusten som den också kallas, och det är nu många år sedan vi på skanbil utvecklade det som kom att bli marknadens bästa och mest kundvänliga hyrbilskoncept.

Ett koncept som bygger på att du som kund alltid hyr med full försäkring utan deposition och utan självrisk.

Ett stort PLUS med vår tjänst är att ALLA BILAR LÄVERAS PERSONLIGT nära ankomsthallen - det vill säga att det finns personal som väntar på dig och din familj i ankomsthallen på Malaga flygplats.

Detta är en del av vår service och hjälper oss att skilja oss från andra leverantörer genom att garantera en optimal snabb leverans och därmed en fantastisk start på din semester i Malaga.

VÅR FLOTTA AV HYRBILAR

Vår flotta består av ett brett utbud av bilmärken som Citroen, Opel, Peugeot, Nissan, VW, Hyundai, Renault, Ford och Toyota.

Observera att vi INTE har märken som Mercedes, BMW, Audi etc. i vår bilpark.

BILUTHYRNING MALAGA PRISER

Kom ihåg att ta hänsyn till hur mycket vi inkluderar i våra fasta priser när du jämför dem med andra erbjudanden som du kan hitta på nätet.

De allra flesta biluthyrningsföretag informerar helt enkelt inte tydligt om eventuella extra avgifter, extra försäkringar och andra dolda kostnader som ska betalas vid hämtning av bilen och som kommer att ha en betydande inverkan på det totala priset som du betalar, dvs. ett pris som ofta är högre än priset för en hyrbil som vi erbjuder med allt inkluderat.

SKANBIL har bilar tillgängliga i följande bilgrupper:

Nissan Micra - Fiat Panda - Renault Clio 5 dörrar - Opel Corsa 5 dörrar - Ford Fiesta 5 dörrar - Peugeot 208 5 dörrar - Citroen C4 - Ford Focus stationcar SW - Liten bil med automatlåda - SUV - Opel Zafira automat

BOKA ONLINE VIA WEBBSIDAN - BETALA VID ANKOMST

Alternativt kan du skicka in din bokning via webbplatsen, och vi svarar vanligtvis inom några timmar, dock högst 24 timmar eller 1 arbetsdag.

SKANBIL HAR FORTFARANDE BILAR TILLGÄNGLIGA

I skrivande stund är följande bilgrupper fullbokade för vissa perioder:

Vi har fortfarande bilar tillgängliga, men vi får många förfrågningar in varje dag.

BOKA BIL OCH TILLGÄNGLIGHET

Det är viktigt att du förstår att vi INTE är ett multinationellt företag som har IT-resurser till att ha bilparken online i realtid (vilket skulle vara trevligt).

Detta innebär att ALLA bokningsförfrågningar behandlas och skickas personligen innan vi bekräftar din bokning.

Med andra ord får du ingen automatisk bekräftelse när du bokar biluthyrning i Malaga, utan ett meddelande om att din förfrågan har tagits emot.

Om du vill se bilpriserna och börja göra en bokningsförfrågan anger du datum och tider i fälten ovan.

FASTA PRISER FÖR BILUTHYRNING

Vi har fasta priser och varje bilgrupp har sina egna fasta priser - därför ger vi INTE gratis uppgraderingar till större bilar om vi har slut på den önskade bilgruppen. Du får då ett erbjudande som står i ditt namn i 48 timmar och som du självklart kan tacka nej till.

Vi ger INTE kostnadsfria uppgraderingar till större bilar om vi är utsålda också kallade "free uptrades" 

ALLA PRISER INKLUDERAR FULL FÖRSÄKRING, INGEN DEPOSITION OCH INGEN SJÄLVRISK.

OBS! Var medveten om att nästan alla större biluthyrningsföretag i Malaga annonserar "biluthyrning malaga flygplats" med full försäkring, biluthyrning med helförsäkring, biluthyrning utan självrisk, men där detta helt enkelt INTE är sant - det kommer vanligtvis alltid att finnas någon form av avgift och/eller deposition att betala vid ankomsten.

Vi vill framstå som det BÄSTA ALTERNATIVET till de många oseriösa företag som verkar i Malagas flygplats och som lovar guld och gröna skogar men som vid ankomsten tar näsan av ALLA sina kunder - tyvärr är många av dessa företag de stora namnen inom biluthyrning som vi tyvärr inte kan nämna här.

Läs därför den här sidan och informera dig ordentligt innan du väljer en leverantör.

Annars kan billig biluthyrning i Malaga bli riktigt dyrt, både i form av pengar och förlorade semestertimmar.

Så nu är det sagt!

PRISER OCH BOKNING

Du kan beräkna våra fasta låga priser genom att ange datum och tid för ANKOMST och datum och tid för AVGÅNG i fälten ovan.

Detta är den sista avgiften som du måste betala vid ankomsten. Så enkelt är det.

BETALNING VID ANKOMSTEN

Det finns ingen bokningsavgift.

Betalningen sker vid ankomsten direkt till vår vänliga personal som levererar bilen.

Du kan betala med:

 • VISA
 • MASTER CARD
 • Ett fjärde betalningsmedel som ger 5 % rabatt är möjligt - detta anges på bokningsformuläret.
FÖRSÄKRING OCH SERVICE INGÅR I PRISET

I ALLA priser ingår:

 • FULD FÖRSÄKRING UTAN SJÄLVRISK som omfattar följande:
 • Olycksfallsförsäkring (CDW) - utan självrisk - täcker alla skador på bilen och på tredje part.
 • Personskadeförsäkring (PAI) - täcker föraren, passagerarna och naturligtvis tredje part.
 • Stöldförsäkring (TP) - täcker bilen, men inte personliga tillhörigheter som lämnats i bilen.
 • INGEN kreditkortsdeposition (som de flesta andra biluthyrningsföretag, till skillnad från oss, kräver vid leverans av bilen).
 • Fria mil
 • 24 timmars vägassistans
 • Gratis läkarvård vid olycksfall

VI INKLUDERAR ÄVEN FÖLJANDE, SOM ANDRA FÖRETAG TAR UT EXTRA AVGIFTER FÖR:

 • GRATIS extra förare (upp till 4 per hyresperiod) - detta kostar vanligtvis 4-6€/hyresdag.
 • GRATIS barnstolar och barnstolar - detta kostar vanligtvis 4-6€/uthyrningsdag.
 • Personlig avlämning - vår vänliga personal väntar med ditt namn på en skylt i ankomsthallen.
HYRESVILLKOR PÅ SKANDINAVISK

DU KAN NATURLIGTVIS LÄSA ÖVERSÄTTNINGEN AV VÅRA HYRESVILLKOR PÅ ENGELSKA.
Vi inkluderar alla försäkringar som de flesta andra leverantörer inte tar med i sina priser, för att kunna sälja dem som extrautrustning när du hämtar bilen på Malaga flygplats. Detta är tyvärr en försäljningsteknik som medvetet har använts i många år inom biluthyrningsbranschen i Malaga.

Ring oss gärna om du har några frågor om val av bilgrupp, försäkring utan självrisk, leverans, retur eller något annat om vårt koncept som du vill ha klargjort - du kan också kontakta oss via KONTAKT SKANBIL.

FÖRDELAR MED ATT HYRA MED SKANBIL

 • SVENSK KUNDTJÄNST före och efter uthyrningen är en självklarhet.
 • Undvik långa köer och irriterande väntetider när du hämtar bilen.
 • Undvik minibuss (på engelska "courtesy bus") till kontor eller anläggningar utanför flygplatsen.
 • Snabb leverans 24 timmar om dygnet
 • Kontrakt klart för underskrift vid ankomsten
 • Personalen väntar i ankomsthallen och eskorterar dig personligen direkt till bilen - enkelt och bekvämt.
 • Betalning sker vid ankomsten
 • Ingen förskottsbetalning eller bokningsavgift
 • Med oss slipper du diskussioner och hårda försäljningar av tilläggsförsäkringar i kassan.
KUNDVÄNLIG BRÄNSLEPOLITIK
 • Hyrbilen levereras och återlämnas med minst 1/2 tank bränsle eller mer.
 • Den returneras med SAMMA mängd bränsle eller mer.
 • SKANBIL tar inte ut någon bränsleavgift när du lämnar tillbaka bilen och tar inte ut några avgifter.
 • Observera att många biluthyrningsföretag i Malaga antingen kräver att du köper en full tank bränsle till ett mycket högt literpris, eller tar ut en "påfyllningsavgift" för den "tjänst" som de tillhandahåller genom att leverera bilen med bränsle?!
KOSTNADSFRI AVBOKNING

Vi tar inte ut någon avbokningsavgift eller deposition när du bokar.
Det är gratis att avbryta!

LEVERANS MALAGA FLYGPLATS 24/7 365 DAGAR OM ÅRET
 • Vi levererar 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året (se hyresvillkoren för leverans 21:00-08:00).
 • Vi levererar 24 timmar om dygnet 365 dagar om året (leverans utanför öppettiderna kostar 20€ - beloppet går till vår personal).
 • Vi är stolta över vårt fina koncept där snabb leverans är en av de största fördelarna som våra kunder uppskattar.

Vår personal väntar på dig i ankomsthallen på Malagas flygplats, på samma våning som bagagebanden.

Bilen står redo för leverans mittemot ankomsthallen och vår vänliga personal följer dig direkt till bilen där allting, inklusive betalningen, går snabbt och enkelt.

Det kan inte göras enklare eller bekvämare för voran kunder.

Information om mötesplatsen skickas i bokningsbekräftelsen.

ÅTERLÄMNING AV BILEN 24 TIMMAR OM DYGNET.

Hyrbilen återlämnas enkelt och bekvämt på parkeringen mittemot terminalerna.
Detaljerad information om hur du återlämnar bilen får du när du får bilen.

Ring eller skriv till oss om det är något du är osäker på innan du bokar din hyrbil i Malaga flygplats.

BILUTHYRNING MALAGA CENTRUM

Vi levererar gärna till andra destinationer i MALAGA CENTRUM och längs COSTA DEL SOL - se AVDELNINGAR i toppmenyn.

SKANBIL LEVERERAR TILL FÖLJANDE PLATSER I MALAGAS CENTRUM:

29012 PLAZA DE LA MERCED - 29016 PASEO DEL MUELLE UNO - CENTRO COMERCIAL PLAZA MAYOR