Leiebil i Malaga - skanBIL står for pålitelig leiebil i Malaga

Denne siden beskriver kort hva De som kunde kan forvente fra vårt firma, hvis De bestiller den neste leiebil fra Malaga flyplass med skanBIL!

Kundevennlig billeie i Malaga med Alt inkluderte priser!

Vår pris og forsikrings politik på billeie i Malaga er ikke basert på salg av ekstra forsikringer og andre ekstra som skal dekke det ene og det andre.

Sammenlign derfor nøye, før De bestiller dersom mange Bilutleie selskaper på costa del sol ikke er spesielt god til å oplys om de nøjaktige vilkår på deres "all inclusive car hire malaga airport" tilbud med levering på Malaga flyplass, Spania.

En rettferdig sammenlikning på like fot, er dog ofte ikke mulig, på grunn av manglende eller villedende billeie prisinformasjon eller forsikrings information på konkurrentenes nettsteder.

Kvik utlevering av  bil i Malaga

Vi respekterer alle kunders kostbare ferietimer i Malaga, Spania, og takker for tilliten til oss - derfor opererer vi med kvik utlevering av bil i Malaga.

Vi vet selv hvor irriterende det kan være med ytterligere forsinkelse og krangel ved ankomsten på malaga flyplass etter 4-6 timers rejse ombord på et fly.

Spesielt i selskap av sultne eller trette barn!

Leiebil Malaga med kontrakten klar for signering ved ankomst

Hos skanBIL er leiebilkontrakten klar for signering når De ankommer på Malaga flyplass, forutsatt at al relevant informasjon er tilsent på forhånd.

Leie Bil Malaga Flypass - alle utleiebiler har aircondition!

Book en leie bil fra malaga flyplass med klimaanlegg. Alle utbilerVi Malaga har klimaanlegg og vårt mål er altid å levere den bilgruppe De har reservert - vi arbeider bare med nyere biler, og ledende bilmerker!

Vi garanterer at du ikke vil støte på overraskelser ved levering av bilen - dvs. ingen Ford Focus eller Renault Clio modeller fra 2004-2005 som ifølge utleier "går bra" med "ring bare hvis det er noe" garanti!

Vi mener det er verdt å nevne dette, dersom mange kunder har opplevd noe sånt hos mindre bilutleieselskab i Malaga flyplass.

Unngå at leie bil i Malaga med urimelige bensin priser

Hos skanBIL leverrees bilen med 1/2 tank og returneres med 1/2 tank.

Dette er langt den mest kunde vennlige og fair bensin politikk... uten forhåndbetaling av en alt for høy pris og hokus pokus!

skanBIL anvender ikke aggressive bensin strategier med forhåndbetaling av en alt for høy pris for en fuld tank ved ankomsten på malaga flyplass, Costa del Sol.

I motsetning til mange andre biludlejnignsfirmaer, slipper De å levere bilen tilbake med en tom tank - som jo er helt umulig, med mindre man er villig til å ta chansen og muligens kjøre seg tom for bensin på veien tilbake til Malaga flyplass.

Vi mener ikke at denne form for skjult fortjeneste, i gjennomsnitt mellom 25-55 € er rimelig, dersom det er en grov og urettferdig måte at bilutleiefirmaet i Malaga flyplass tjener ekstra penger, uten at informere om dette i forvejen.

Prøv skanBIL bilutleie i Malaga - unngå problemer

Prøv oss på ditt neste besøk i Malaga - Vi garanterer en god og trygg oplevelse  på leiebil fra Malaga flyplass.

KundeService

skanBIL