SKANBILS ENESTE PRODUKT: Lejebil i Malaga med fuld forsikring


Vores eneste produkt er Biludlejning i Malaga med Fuld forsikring uden selvrisiko og med personlig levering af personale som venter i ankomsthallen i Malaga lufthavn.

Lejer man bil gennem SKANBIL, er man derfor automatisk dækket af de mest kundevenlige og let forståelige LEJEBETINGELSER på markedet indenfor biludlejning i Malaga Lufthavn.

skanBIL Forsikring inkluderer:

Ulykkes forsikring (CDW)
Personskade forsikring (PAI)
Tyveriforsikring (TP)
UDEN Selvrisiko
UDEN Depositum
24 timers vejassistance
Gratis Lægehjælp i tilfælle af ulykke

Læs venligst mere på forsiden, og læs under alle omstændigheder vores  LEJEBETINGELSER inden du booker bil i Malaga - vi har gjort meget ud af at gøre dem nemme at forstå.

Derudover lover vi at yde god service og hjælphvis De skulle få brug for det, eller hvis noget imod al forventning skulle gå galt, i løbet at jeres ferieophold i Malaga hvor du er ude at køre i en af vores lejebiler i Malaga!

Vi har altid en skandinavisk medarbejder "i huset" som kan træde ind og stå til tjeneste, når og hvis behovet skulle være der.

Har du spøgrsmål så ring gerne... du kan trygt reservere deres bil i Malaga med fuld kasko forsikring uden selvrisiko nu, velvidende at du selv og din familie er i gode hænder..

Med venlig hilsen
KundeService
skanBIL