Golf Malaga - Billig Golfrejse til Malaga


Nyt koncept indenfor golfrejser til Malaga!!!

Det glæder os meget at kunne tilbyde markedets bedste priser på golfferie i Malaga, og billige golfrejser til Costa del Sol, gennem SKANGOLF vores datterselskab.

Billige greenfees Costa del Sol

Vi er nu ved at opdatere med nye tilbud på greenfees Costa del Sol og greenfees Malaga gennem et nyt online booking system.

Når vi erklar vil det være muligt at booke billige greenfees på golfbaner i Malaga, men også andre områder som: greenfees alicante, Greenfees Mallorca, Greenfees Gran Canaria og greenfees i Spanien.

Spar penge - find en billig golfrejse til Malaga


Book selv et billigt Fly til Malaga og lad SKANGOLF klare både ophold, greenfees og billeje fra lufthavnen - gør en besparelse på billig golfrejse til Malaga.

Som internet år for år vinder terræn, også indenfor rejsebranchen, ja så er flere og flere blevet gode til selv at organisere ferien hjemme, ved selv at søge tilbud på flybilletter, biludlejning og hotel eller feriebolig på costa del Sol - og det,  hjemme fra sofaen.

Find selv et billigt fly til Malaga


SKANGOLF´S koncept tager som udgangpunkt at kunden allerede kan gøre en besparelse på en golfrejse til Malaga, ved selv at booke fly til Malaga direkte hos et low cost selskab.

SKANGOLF - Deres lokale golfagentur i Malaga


Alt andet indenfor golf i Malaga kan derefter kombineres og bookes gennem SKANGOLF som har forhandlet markedets mest fordelaktige priser på både greenfees i Malaga, hoteller i Malaga og golfresorter langs hele Costa del Sol.

Klik på billedet til venstre for at se tilbud på billig golfrejse Malaga..

Golf Malaga - Markedets laveste priser


Regner man efter vil man kunne konstatere at der er en samlet besparelse på en uges golf i Malaga på mellem 1.000 - 2.000 kroner per person at gøre.

En sådan besparelse består i den billigere fly rejse, samt de lavere priser s SKANGOLF kan tilbyde det samme produkt som andre Danske golfrejsearrangører sælger som billig golfrejse til Malaga som pakkerejse.

Samme Golf i Malaga...men billigere!

 

Billig golfrejse Malaga...

 

Regn selv efter..;-)

 

Discount greenfees MalagaGolfbaner MalagaGolfferie MalagaGolfrejser Malaga