BILLEJE MALAGA uden forudbetaling af fuld tank brændstof

SKANBIL sælger ikke brændstof og opkræver ikke tillægsgebyrer for fuld tank brændstof ved ankomsten.

Vi sætter alt ind på at gøre det til en positiv oplevelse at leje bil i Malaga gennem os, og fører derfor en kundevenlig brændstofpolitik.

  • Hos SKANBIL udleveres og returneres bilen med en halv tank brændstof
  • Der vil dermed ikke være nogen forudbetaling af en fuld tank benzin ved ankomsten.
  • Der vil af samme grunde heller ikke være noget "genfyldningsgebyr" når bilen returneres
  • SKANBIL tager dermed ikke betaling for brændstof

 

SKANBIL HAR TOTALPRISER på billeje i Malaga

Vi mener, at den pris, man som kunde og internetbruger får vist på en hjemmeside i det øjeblik man booker en billeje Malaga, også må svare til den endelige totalpris som skal betales ved ankomsten for billeje i Malaga.

De fleste biludlejningsfirmaer som markedsfører sig med "billig billeje i Malaga" informaerer dog ikke klart og tydeligt om de ekstra omkostninger der er forbundet med deres brændstof politik på biludlejning Malaga.

Forudbetaling for en fuld tank, samt det, at kunden skal levere bilen tilbage med tom tank, er helt enkelt en så god forretning for biludlejningsfirmaet, at det netop er en del af pris/forretnings strategien at sælge brændstof til kunden ved ankomten.

I modsætning til den generelle tendens blandt førende biludlejningfirmaer i Malaga lufthavn, benytter vi os ikke af den slags misvisende markedføringstriks og hokus pokus, for at markedføre såkaldt billig biludlejning i Malaga, hvor der alligevel tilkommer ekstra omkostninger for brændstof.

 

Forudbetaling for en fuld tank brændstof – returnering med tom tank... Pas på ikke at blive snydt!

Vi synes ikke at det kan være rimeligt, at mange velkendte biludlejningsfirmaer i Malaga lufthavn, der reklamerer med  biludlejning i Malaga uden ekstra omkostninger eller uden ekstratillæg, tjener 40-60 € på benzin PER KUNDE, uden klart at oplyse om dette i forvejen.

Det som vi vil vove at kalde det klassiske "benzintrick", som 95% af alle biludlejningsfirmaer i Malaga benytter sig af for at tjene 20-30% ekstra, består i princippet af følgende:

1. At bede om FORUDBETALING AF EN FULD TANK BRÆNDSTOF når bilen leveres.
2. Med det forbehold at bilen SKAL RETURNERES MED "TOM" TANK
3. At tage betalt for 70 liter, når tanken kun rummer 45-50 liter.
4. At opkræve en urimelig høj literpris.

Sammenlagt betyder dette at få 10-25 liter i fortjeneste i gennemsnit per kunde for ubrugt benzin + fortjeneste på en literpris, der ligger langt over markedsprisen på enhver benzin tank i Malaga.

Alt i alt bliver de fleste kunder ved leje af en bil i mellemklassetypen Ford Focus, Seat Leon, Peugeot 308, Renault Megane, Opel Astra eller lignende bil, altså snydt for et sted mellem 40-60 €.

Er man f.eks. på ferie i en uge, og måske lidt uheldig med vejret, så er det kun de færreste som får brugt mere en halv tank benzin, og har man betalt 90-100 € for en fuld tank, har man i princippet betalt 50 % for meget.

Book trygt din biludlejning i Malaga gennem SKANBIL

Vi håber at vi har fået afklaret det det meste omkring brændstof og det at booke billeje malaga uden ekstra tillæg.

Book trygt, nemt og bekvemt hos SKANBIL.